Opintojakson tavoitteena on perehdyttää opiskelija ravintolapalveluiden perusteisiin, toimintamalleihin ja tuotevalikoimaan sekä tarjoilu- ja palvelujärjestelmiin. Opiskelija tutustuu klassiseen menu- ja viinitermistöön, viinien säilytys- ja tarjoilukäytäntöihin sekä ymmärtää palveluketjun osatekijät ja hyvän asiakaskokemuksen edellytykset
Ursin, H. & Mykkänen, J. 2007. Tarjoilukirja. Restamark. Vantaa.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Porvoon toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin: hyväksytty suoritus edellyttää kaikkien annettujen tehtävien suorittamista.
Suomi
Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin kansainvälisyys huomioiden.
Kurssin puitteissa osallistutaan mahdollisuuksien mukaan campuksella järjestettävien tapahtumien järjestelyihin ja toteutukseen
18.03.2020 - 13.05.2020
Opintojaksolla osoitetut tehtävät.
24.02.2020 - 18.03.2020
Keskiviikkoisin alkaen viikolla 13 (25.3.) klo 14 - 17, viimeinen lähiopetuskerta viikolla 20 (13.5.)
Opetustila 3423
Jaana Laaksonen
15 - 30
Arvioinnissa huomioidaan suoritetut tehtävät, käytännön harjoitukset, aktiivisuus sekä ammattimainen ja palvelulähtöinen asenne.
POMO Matkailun koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5