1) luennot ja niiden yhteydessä maistelut (24 h)
2) oppimistehtävät ja niiden taustamateriaalit virtuaalisesti Moodlessa (67 h)
1) Kurssikirja: Viinit ja väkevät juomat. Etiketit kertovat. WSET 2014
Kirjan saa ostettua Haagan Matskusta (35 €), sitä löytyy myös jonkin verran kirjastosta.
2) Virtuaaliympäristössä Moodle ilmoitetut ja linkitetyt videot
3) Luentomonisteet ja opiskelijan omat muistiinpanot
4) Muut mahdolliset luennoitsijoiden ilmoittamat materiaalit
Haagan toimipiste
Kurssin osaaminen osoitetaan a) maistelutentillä (20%) ja b) oppimispäiväkirjalla (80%).
Maistelutentti pidetään 6. viikolla luentojen yhteydessä.
Oppimispäiväkirjojen osioiden palautukset (3 kpl) kurssin aikana. Päivämäärät ilmoitettu Moodlessa.
Suomi
24.10.2022 - 16.12.2022
Oppimispäiväkirjojen ohjauskysymykset ja palautuspäivämäärät ovat esillä Moodlessa.
13.06.2022 - 21.10.2022
Viikko 1 Viinin maistelu
Viikko 2 Viinin viljely ja valmistus
Viikko 3 Chardonnay ja Pinot Noir; Cabernet, Merlot, Sauvignon Blanc
Viikko 4 Syrah, Grenache ja Riesling; Muut valkoviinit ; Muut punaviinit
Viikko 5 Väkevät viinit; Väkevät juomat; Kuohuviinit; Makeat viinit
Viikko 6 Olutluento (Sinebrychoffin asiantuntija)
Viikko 7 Baaritunnit (Beverage Partners Finland Oy:n asiantuntija)
Viikko 8 Varalla
Kurssin osaaminen osoitetaan a) maistelutentillä (20%) ja b) oppimispäiväkirjalla (80%).
Jouko Mykkänen
15 - 40
Kurssin osaaminen osoitetaan a) maistelutentillä (20%) ja b) oppimispäiväkirjalla (80%).
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma, RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
H-5