Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja moodle-oppimisalustalla opiskelua.
Ensisijainen toimintaympäristö on Haagan restonomikampuksen opetuskeittiö
Opintojakson Moodle-sivuilla olevat materiaalit
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Harjoittelun orientointi antaa valmiuksia työskennellä perusharjoittelussa. Ruoka-alan verkostoihin tutustuminen.
Haagan toimipiste
Suomi
15.08.2022 - 25.08.2022
Orientoitumistehtävä Oppimisen reflektointi
15.08.2022 - 19.08.2022
Keskiviikko 24.8.2022 klo 11.00-18.00 Luokkatila G317, Ravintolapalvelutila ja Opetuskeittiö Nuijamies
Torstai 25.8.2022 klo 11.00-18.00 Ravintolapalvelutila ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
5 - 25
Toteutus hyväksytään, kun opiskelija on:
*hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
*osallistunut käytännön harjoittelupäiviin
Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
H-5