Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
• toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
• kehittää tiimityötä
• työskennellä projektissa
• hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-sivuilta
Kurssin tehtävät tehdään tiiviissä yhteydessä työelämään.
Haagan toimipiste
Toteutuksella ei ole tenttiä.
Suomi
15.01.2024 - 17.05.2024
Tiimitaitoanalyysi (yksilötehtävä) Projektisuunnitelma ryhmässä tai Oppimisblogi (työpaikan projektiin liittyen) yksilötehtävänä Oppimisreflektio (yksilötehtävä)
08.01.2024 - 12.01.2024
25.3.-17.5.2024
Näyttö: Lue lisää https://www.haaga-helia.fi/fi/nayta-osaamisesi
Nina Vallin
15 - 40
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija:
- Osaa kuvata ryhmädynamiikkaa ja erityisesti vastuullisuutta tiimityössä
- Osaa kuvata erilaisia projektityön tapoja ja toteuttaa annettuja projektin tehtäviä
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija:
- Osaa toimia monimuotoisessa tiimissä vastuullisesti
- Osaa antaa ja vastaanottaa tiimi- ja vertaispalautetta ja arvioida omaa toimintaansa
- Osaa asettaa tavoitteita ja toimia projektissa sovitun mukaisesti
- Osaa käyttää projektihallinnan työkaluja omassa tehtävässään.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija:
- Osaa arvioida tiimin työskentelyn tehokkuutta ja vastuullisuutta
- Osaa palautteen perusteella analysoida tiimin toimintaa ja asettaa itselleen ja tiimille kehittämistavoitteita
- Osaa suunnitella projektin työtehtäviä, seurata aktiivisesti projektin etenemistä sekä arvioida projektin toteutusta
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5