Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
• toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
• kehittää tiimityötä
• työskennellä projektissa
• hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-sivuilta
Haagan toimipiste
Toteutuksella ei ole tenttiä.
Suomi
27.03.2023 - 30.08.2023
Tiimitaitoanalyysi (yksilötehtävä) Projektisuunnitelma ryhmässä tai Oppimisblogi (työpaikan projektiin liittyen) yksilötehtävänä Oppimisreflektio (yksilötehtävä)
09.01.2023 - 24.03.2023
Näyttö: Lue lisää https://www.haaga-helia.fi/fi/nayta-osaamisesi
Susanna Perikangas
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
H-5