Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2022 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile experience ecocamp 2.0 konseptin uudelleen kirkastus ja brändäys
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2022 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile experience ecocamp 2.0 konseptin uudelleen kirkastus ja brändäys.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
22.08.2022 - 16.12.2022
1) Kohteen kehitykseen liittyvä liiketoimintasuunnitelma 2) Liiketoimintasuunnitelman esitys joulukuussa 3) Projektiraportti
13.06.2022 - 19.08.2022
Vko 35: 31.8.2022 klo 10 - 13.45 (Projektin aloitus Nuuksiossa)
Vko 38: 21.9.2022 klo 9 - 13.45
Vko 41: 12.10.2022 klo 9 - 13.45
Vko 44: 2.11.2022 klo 14 - 17.30 Liiketoimintasuunniteman laskelmat
Vko 48: 30.11.2022 klo 14 - 17.30 Liiketoimintasuunnitelmien esitykset
a. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
b. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
c) AHOT: Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Hanna Moisio, Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 40
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
Liiketoimintasuunnitelma laskelmineen 60 p (60/100%). Palautus 27.11.22 mennessä
Esitys liiketoimintasuunnitelmasta 15 p. (15 / 100%). 30.11.22
Projektiraportti 25 p (25 / 100%). Palautus 2.12. mennessä
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
1 op
1 op
H-5