Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 19.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
TKI-osuus
1 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Hanna Moisio
Ryhmät
RHM30
RHM30 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOT1RH004

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Vko 35: 31.8.2022 klo 10 - 13.45 (Projektin aloitus Nuuksiossa)
Vko 38: 21.9.2022 klo 9 - 13.45
Vko 41: 12.10.2022 klo 9 - 13.45
Vko 44: 2.11.2022 klo 14 - 17.30 Liiketoimintasuunniteman laskelmat
Vko 48: 30.11.2022 klo 14 - 17.30 Liiketoimintasuunnitelmien esitykset

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).

Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.

Oppimateriaalit

Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).

Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2022 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile experience ecocamp 2.0 konseptin uudelleen kirkastus ja brändäys
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2022 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile experience ecocamp 2.0 konseptin uudelleen kirkastus ja brändäys.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Kansainvälisyys

Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

a. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
b. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
c) AHOT: Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.

Oppimistehtävät

1) Kohteen kehitykseen liittyvä liiketoimintasuunnitelma
2) Liiketoimintasuunnitelman esitys joulukuussa
3) Projektiraportti

Arviointitavat

Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5

Liiketoimintasuunnitelma laskelmineen 60 p (60/100%). Palautus 27.11.22 mennessä
Esitys liiketoimintasuunnitelmasta 15 p. (15 / 100%). 30.11.22
Projektiraportti 25 p (25 / 100%). Palautus 2.12. mennessä

40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5

Siirry alkuun