Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2020 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile ja Camping 2.0 tuotteiden edelleen kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti.Syksyllä 2020 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile ja Camping 2.0 tuotteiden edelleen kehittäminen. Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Haagan toimipiste
Suomi
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
24.08.2020 - 18.12.2020
Opintojakson tehtävänä on ryhmäkohtainen projektisuunnitelma, kehittämistehtävä ja sen esittäminen joulukuussa 2020.
15.06.2020 - 11.09.2020
Tarkempi aikataulu on Moodlessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Hanna Moisio, Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 30
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
Projektisuunnitelma kokonaisuutena 30 % (30/100 p)
LTS, esitetyt ideat ja parannuskeinot 35% (35/100 p)
Esitetyt laskelmat 35% (35/100)
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
1.00 op
1.00 op
H-5