Lähiopetus, online-opetus, ryhmätyöskentely ja itsenäinen opiskelu.
Moodlessa oleva materiaali.
Projektin mahdollinen toimeksianto.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Kirjallisuus, artikkelit ja benchmarking.
11.01.2021 - 21.05.2021
Projektitehtävä 100/100 pistettä. Tarkempi ohje Moodlessa.
04.01.2021 - 15.01.2021
Lukujärjestyksen mukaan.
AHOT tai Work&Study
Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 30
Projektitehtävä 100/100 pistettä.
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
Arvosana 1 Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn
Arvosana 3 Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
Arvosana 5 Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5