Lähiopetus kampuksella ja online, itsenäistä työskentelyä ja ryhmäkeskustelua.
Moodlessa oleva materiaali.
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 ja projektisuunnitelma (Toiminta projekteissa).
Asiakasprosessien analysointi ja kehittämien, liikeideat & konseptit, kannattavuus (Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen).
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
11.01.2021 - 21.05.2021
Projektitehtävä 100% Projektitehtävän tavoitteena on soveltaa projektijohtamisen keskeisiä osa-alueita ja innovatiivisia projektitaitoja analysointi- ja kehittämisprojektissa. Projekti tehdään yksilö- tai parityönä 11.1 – 21.5.2021 välisenä aikana. Työskentely ja ohjaus tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti Zoomissa. Projekti on kiinteässä yhteydessä kursseihin Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen ja Toiminta projekteissa.
04.01.2021 - 08.01.2021
Lukujärjestyksen mukainen aikataulu ja Zoom opetus.
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi
Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén
15 - 30
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.
Arviointi
Projekitehtävä 100%
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5