Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS032AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.03.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.09.2024 - 11.10.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 100
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Heikki Ursin
Ville Parkkinen
Birgitta Nelimarkka
Sari Sinisalmi-Airila
Terhi Oksanen-Alén
Päivi Forsblom
Maija Niemelä
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Hanna Rinne
Risto Karmavuo
Ryhmät
AVOINAMK
Avoimen AMK:n toteutus
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS032AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.

a. Ennakkotehtävä min 5 – max 10 pistettä
b. Haastattelu min 5 - max 15 pistettä
c. Opiskelutaitotehtävät min 5 – max 10 pistettä
d. Tentti min 10 – max 25 pistettä
e. Valintakurssipäivän tehtävät min. 20 - max 40 pistettä
Pisteet yhteensä max 100 pistettä.

Intro

Restonomi (AMK) monimuotokoulutuksena on työelämälähtöinen tapa oppia ja opiskella tulevaisuuden työelämässä tarvittavia osaamisia. Valintakurssille ilmoittaudutaan syksyn yhteishaun yhteydessä,

Siirry alkuun