Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen ja harjoitustehtävien tekoon
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
21.10.2024 - 13.12.2024
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi Oppitunneilla tehtävät harjoitukset
03.06.2024 - 18.10.2024
Opetus perjantaisin klo 8.30-13.45
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5