Opiskelu perustuu work & study -ohjausmalliin ja harjoitustehtävien tekoon
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
18.08.2025 - 12.12.2025
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi Projektiin liittyvät harjoitukset
Opetus lukujärjestyksen mukaisesti
Opinnollistaminen
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
Osaaminen näytetään tehtävillä ja etätehtävillä, jotka tulee palauttaa annettuun määräpäivään mennessä.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5