Lähiopetus teorialuokassa ja opetuskeittiössä
Projektimainen oppiminen
Ryhmäprosessi
Moodlesivuilla olevat materiaalit
Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist cuisine
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
19.08.2024 - 13.12.2024
Ryhmäprosessin suunnittelu Pop up -projektin suunnittelu ja käytännön toteutus Toteutuksen raportointi Toteutuksen arvioint
03.06.2024 - 16.08.2024
10.9. klo 8.00-10.45
1.10. klo 8.00-10.45
4.11. klo 8.00-10.45
5.11. Projektin toteutus aikataulu ryhmien toiminnan mukaisesti
25.11. klo 8.00-10.45
9.12. klo 8.00-10.45
Jos sinulla on jo opintojakson osaamistavoitteiden mukaista osaamista, voit näyttää osaamisesi ennen opintojakson alkua.
Vaihe 1: Perehdy opintojakson opintojaksokuvauksessa määriteltyihin osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin ja peilaa omaa osaamistasi suhteessa niihin. Kirjoita lyhyt analyysi omasta osaamisestasi esim. word-tiedostoon (Max 2 sivua). Lähetä tiedosto sähköpostitse opintojakson opettajille
Vaihe 2: Osaamista ohjaava opettaja sopii kanssasi toimintamallin näyttötehtävistä ja näyttötilaisuudesta.
Work&Study:
Vaihe 1: Tutustu Work & Study-ohjeisiin huolellisesti ja varmista, että olet ymmärtänyt mitä opinnollistaminen tarkoittaa. (Mikäli jo osaat asian, kyse ei ole opinnollistamisesta vaan aiemmin hankitun osaamisen näyttämisestä)
Vaihe 2: Tutustu suuntautumisesi opintojaksokuvauksiin ja vertaa osaamistavoitteita omaan osaamiseesi. Pohdi löytyykö tutkinnostasi opintojaksoja, joiden osaamistavoitteet voit saavuttaa työssäsi lähitulevaisuudessa?
Vaihe 3: Sovi työpaikallasi opinnollistamisesta.
Vaihe 4: Avaa Work & Study -hakemuslomake ja täytä se huolellisesti. Huom! Lomakkeessa sinun tulee osata kuvata omaa osaamistasi suhteessa opinnollistettavan opintojakson/moduulin tai muun kokonaisuuden osaamistavoitteisiin.
Vaihe 5: Kun olet lähettänyt lomakkeen, on Work & Study –ohjaajasi tai osaamista ohjaava opettaja sinuun yhteydessä. Hänen kanssaan sovitte tapaamisen ja teette tarkemman opinnollistamissuunnitelman.
https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5