Haagan toimipiste
Tentti 14.4.
Uusintatentti 12.5.
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Kurssitehtävät: Ravitsemusaiheiset esitykset, paritehtävä 10 p. Ruokalistasuunnittelu, yksilötehtävä 20 p. Ruokavalion arviointi, yksilötehtävä 20 p. Ravitsemustiedon tentti, yksilötehtävä 30 p. Ruoka ja media -tehtävä, paritehtävää 10 p. Arvioitavat tuntitehtävät: Hampurilaistehtävä, yksilötehtävä 5 p. Menun muokkaaminen erityisruokavalioon soveltuvaksi, yksilötehtävä 5 p. Lisätehtävät Ravitsemuspassi, yksilötehtävä +5 p.
02.01.2025 - 10.01.2025
03.02.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
03.03.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
24.03.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
14.04.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
12.05.2025 14.00 - 16.45 HA/G306
Saija Laitinen, Mirjami Willman, Tiina Yrjölä
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5