Opintojaksolla on lähiopetusta. Tämän lisäksi on tutustuminen toimeksiantajan toimintaan vierailukäynnillä sekä työskentelyä opetuskeittiössä.
Opintojakson suorituksena on tehtävien tekeminen ja palautus Moodleen sekä tentti. Kaikki tehtävät ovat näkyvissä Moodlessa jo opintojakson alkaessa. Palautetta annetaan vain tehtävistä, jotka on palautettu ajallaan. Arvosana annetaan tehtävien ja tentin perusteella.
Tentti on Moodlessa.
Kaikki tehtävät ja tentit tulee olla suoritettu ennen opintojakson arviointia.
Opintojaksolla on jatkuva arviointi, ohjausta tapahtuu suullisesti lähiopetuksessa ja kirjallisesti Moodlessa.
Sähköposti:ville.parkkinen@haaga-helia.fi/ Tiina.Yrjölä@haaga-helia.fi
Tuorila, H., Parkkinen K. & Tolonen K. 2008. Aistit ammattikäyttöön. WSOY. Helsinki.
Villanen, J. 2016. Tuotteista tähtituotteita: Tarinoita, tehtävää, teoriaa. Kauppakamari. Helsinki. E-kirja. Luettu: 18.12.2023. (e-kirja: https://haaga-helia.finna.fi/Record/3amk.271025)
Tuotekehitystehtävä toimeksiantajalle
Haagan toimipiste
Aistit ja aistittavien ominaisuuksien havaitseminen (kirja s. 1–74)
Aistinvaraisen arvioinnin menetelmät (kirja s. 75–147)
Uusintatentit Examissa seuravaan periodin aikana.
Suomi
Tieteelliset, kansainväliset artikkelit.
19.08.2024 - 13.12.2024
Aistinvaraisen arvioinnin arvioitavat tehtävät: Referaatti tieteellisestä artikkelista ja sen esitys Aistinvaraisen arvioinnin järjestäminen Tuotekehityksen arvioitavat tehtävät: Referaatti Toimeksianto
Tarkempi aikataulu moodlessa
Ville Parkkinen, Tiina Yrjölä
20 - 40
Aistinvaraisen arvioinnin arvioitavat tehtävät:
Referaatti + esitys 10 p. (parityö)
läpäisyyn vaaditaan väh. 5/10 p.
Aistinvaraisen arvioinnin järjestäminen 20 p. (ryhmätyö)
läpäisyyn vaaditaan väh. 10/20 p.
Tentti 1. Aistit 10 p. (yksilötyö)
läpäisyyn vaaditaan väh. 5/10 p.
Tentti 2. Aistinvaraiset arviointimenetelmät 10 p. (yksilötyö)
läpäisyyn vaaditaan väh. 5/10 p.
Tuotekehityksen arvioitavat tehtävät:
Referaatti 10 p. (parityö)
läpäisyyn vaaditaan väh. 5/10 p.
Toimeksianto 40 p. (parityö)
läpäisyyn vaaditaan väh. 20/40 p.
Kaikki tehtävät ja tentit tulee olla suoritettu ennen opintojakson päättymistä.
Yhteensä
50-59 pistettä = 1
60-69 pistettä = 2
70-79 pistettä = 3
80-89 pistettä = 4
90-100 pistettä = 5
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5