Lähiopetus
Keittötyöskentely opetuskeittiössä ruoanvalmistusilmiöiden havainnointi ja raportointi
Havainnointitehtävät kotikeittiössä
Parkkinen, K. & Rautavirta, K. 2010. Utelias kokki. Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle. Restamark. Helsinki.
Muut opettajien jakamat ja osoittamat materiaalit
Tiedon, havaintojen ja osaamisen hyödyntäminen työelämässä sekä hankitun osaamisen soveltaminen ja kytkeminen teoriaan.
Haagan toimipiste
Ti 29.8. Aloitustentti
Ti 7.11. Lopputentti
Suomi
19.08.2024 - 13.12.2024
Quizit elintarviketiedosta Havainnointititehtävät opetuskeittiössä Oman osaamisen ja oppimisen arviointi
ti 29.8. klo 11.15–13.45 Opintojakson ja tehtävien esittely, aloitustentti G 317
ti 26.9. klo 11.15–13.45 Havainnointitehtävien esitykset, ruoan valmistusmenetelmät, pakkausmerkinnät G 317
ma 23.10. klo 8.00–13.45 Käytännön havainnointitehtävät Opetuskeittiö
ti 7.11. klo 14.00-16.45 Lopputentti, opintojaksopalaute G 317
Jos sinulla on jo opintojakson osaamistavoitteiden mukaista osaamista, voit näyttää osaamisesi ennen opintojakson alkua.
Vaihe 1: Perehdy opintojakson opintojaksokuvauksessa määriteltyihin osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin ja peilaa omaa osaamistasi suhteessa niihin. Kirjoita lyhyt analyysi omasta osaamisestasi esim. word-tiedostoon (Max 2 sivua). Lähetä tiedosto sähköpostitse opintojakson opettajille.
Vaihe 2: Osaamista ohjaava opettaja sopii kanssasi toimintamallin näyttötehtävistä ja näyttötilaisuudesta.
Work&Study:
Vaihe 1: Tutustu Work & Study-ohjeisiin huolellisesti ja varmista, että olet ymmärtänyt mitä opinnollistaminen tarkoittaa. (Mikäli jo osaat asian, kyse ei ole opinnollistamisesta vaan aiemmin hankitun osaamisen näyttämisestä)
Vaihe 2: Tutustu suuntautumisesi opintojaksokuvauksiin ja vertaa osaamistavoitteita omaan osaamiseesi. Pohdi löytyykö tutkinnostasi opintojaksoja, joiden osaamistavoitteet voit saavuttaa työssäsi lähitulevaisuudessa?
Vaihe 3: Sovi työpaikallasi opinnollistamisesta.
Vaihe 4: Avaa Work & Study -hakemuslomake ja täytä se huolellisesti. Huom! Lomakkeessa sinun tulee osata kuvata omaa osaamistasi suhteessa opinnollistettavan opintojakson/moduulin tai muun kokonaisuuden osaamistavoitteisiin.
Vaihe 5: Kun olet lähettänyt lomakkeen, on Work & Study –ohjaajasi tai osaamista ohjaava opettaja sinuun yhteydessä. Hänen kanssaan sovitte tapaamisen ja teette tarkemman opinnollistamissuunnitelman.
https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Saija Laitinen, Sakari Ketolainen
20 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5