•   Raaka-aineesta tuotteeksi HOS009AS2A-3001 27.03.2023-19.05.2023  5   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa: Hyödyntää raaka-aineita ja soveltaa niiden erilaisia ominaisuuksia ruoanvalmistuksessa, Kuvata ruoanvalmistuksessa tapahtuvia ilmiöitä, ottaa huomioon annossuunnittelun ja tuotteistamisen periaatteita ammattikeittiössä, Valita raaka-aineille soveltuvat valmistusmenetelmät
    Sisältö
    Opintojakson sisältöjä ovat: Ruoka-aineiden rakenne ja koostumus, Ruoanvalmistuksessa ruoka-aineille tapahtuvat muutokset, Ruoanvalmistusmenetelmät, Annossuunnittelun ja tuotteistamisen periaatteet ammattikeittiössä
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Ymmärtää raaka-aineiden erilaiset ominaisuudet ja niiden vaikutukset ruonvalmistuksessa. Pystyy kuvaamaan ja selittämään ruoanvalmistuksessa tapahtuvia ilmiöitä. Osaa perustella raaka-aineille valitut valmistusmenetelmät. Tunnistaa annossuunnitteluun vaikuttavia tekijöitä.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa arvioida raaka-aineiden erilaisia ominaisuuksia ja niiden vaikutuksia ruonvalmistusmenetelmän valintaan ammattikeittiössä. Pystyy kattavasti kuvaamaan ja selittämään ruoanvalmistuksessa tapahtuvia ilmiöitä. Osaa perustella raaka-aineille valittuja valmistusmentelmiä ja soveltaa niitä käytännössä. Osaa soveltaa annossuunnitteluperiaatteita ammattikeittiössä.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa arvioida ja vertailla raaka-aineiden erilaisia ominaisuuksia sekä niiden vaikutuksia ruonvalmistusmenetelmän valintaan ammattikeittiössä. Pystyy kattavasti kuvaamaan ja selittämään perustellen ruoanvalmistuksessa tapahtuvia ilmiöitä. Osaa perustella raaka-aineille valittuja valmistusmenetelmiä ja soveltaa niitä käytännössä. Osaa kehittää annoksia annossuunnittelun ja tuotteistamisen periaatteeita kattavasti hyödyntäen ammattikeittiössä.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    27.03.2023 - 19.05.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 24.03.2023

    Ryhmä
    • CONTACT
    • RR2HA1
    Opettaja

    Saija Laitinen, Sakari Ketolainen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESRU Restonomi ruokatuotanto

    Arviointiasteikko

    H-5