Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija:
Osaa analysoida ja kehittää majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintamalleja.
Ymmärtää palvelun, tuotteiden ja laadun merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä
Osaa suunnitella kannattavia tuotteita ja palveluita asiakaslähtöisesti seuraten toimintaympäristöä.
Osaa tunnistaa erilaisia ansaintaperiaatteita ja voi perustella niillä kannattavat päätökset majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan suunnittelussa, kehityksessä ja toteutuksessa.
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-sivuilta
Haagan toimipiste
Suomi
16.01.2023 - 19.05.2023
Tehtävä 1. Liiketoimintamallit ja niiden analysointi (20 p.) Tehtävä 2. Trendit ja niiden vaikutus liiketoimintaan (15 p.) Tehtävä 3. Palvelukokemus (5 p.) Tehtävä 4. Kannattavien ja asiakaslähtöisten tuotteiden kehittäminen (30 p.) Tehtävä 5. Palvelualan liiketoiminnan perustunnusluvut (30 p.)
02.01.2023 - 13.01.2023
Mirjami Willman, Hanna Rinne
15 - 40
RESTO Restonomi
H-5