Opintojaksolla osallistutaan lähiopetukseen.
Opetusmateriaali toteutuksen Moodle-sivustolla.
Tämä toteutus on vahvasti yhtydessä ravintola-alaan. Tehtävät reflektiodaan alan käytätneisiin tai yrityksiin. Myös vierailijaluentoja sekä mahdollisia vierailuja.
Haagan toimipiste
Yksi toteutuksen oppimistehtävistä on tentti, jonka painoarvo on 20% kurssiarvosanasta. Uusintamahdollisuus ilmoitetaan toteutksen alussa.
Suomi
Toteutksella perehdytään alan kotimaisiin ja kansainvälisiin käytänteisiin.
18.08.2025 - 12.12.2025
Oppimistehtävät esitellään kurssin aluksi. Tarkempi esittely Moodle-alustalla. Toteutuksella on 2 itsenäisesti totetutettavaa tehtävää (40%), sekä ryhmätehtäviä (60%)
Tämä toteutus on syyslukukaudella 2025
Periodi 1: 3h/viikko
Periodi 2: 3h/viikko
Lähiopetus sisältää luennot, harjoituksia, ryhmätöitä ja tehtäviä. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/ura-ja-osaaminen/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Terhi Oksanen-Alén, Outi Rekola
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
Arvioinnissa käytetään sekä kirjaillisia että suullisia itsenäisiä tehtäviä ja analyysejä. Myös projektiluontoisia tehtäviä ja/tai ryhmätehtäviä.
Ryhmätehtävät vaativat aktiivista läsnäoloa ja osallistumista.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5