Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen ja harjoitustehtävien tekoon.
Opintojaksolla jaettavat materiaalit ja Moodle-sivun aineistot
Toteutus sisältää vierailijaluentoja eri yrityksistä
Haagan toimipiste
Tarkentuu opintojakson alussa
Suomi
Opintojakso perustuu kansainvälisiin ruoka- ja juomakulttuureihin
20.10.2025 - 12.12.2025
Lopputehtävä juomaosiosta Lopputehtävä ruokaosioista
14.05.2025 - 22.05.2025
Opetus torstaisin 14.00-16.45 ja perjantaisin klo 8.00-10.45
Jouko Mykkänen, Ville Parkkinen
15 - 40
Pisterajat koko opintojaksolle
40–59 pistettä: arvosana 1
60–69 pistettä: arvosana 2
70–79 pistetä: arvosana 3
80–89 pistettä: arvosana 4
90–100 pistettä: arvosana 5
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5