•   Hygieniapassi HOS004RE1A-3004 09.01.2023-19.05.2023  (BLENDED, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Hygieniapassin suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.

    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Sisältö
    Elintarvikehygienian perusteet
    Säännökset elintarvikehygieniasta
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    09.01.2023 - 19.05.2023

    Ilmoittautumisaika

    09.01.2023 - 13.01.2023

    Ryhmä
    • BLENDED
    • REB1PC1
    Opettaja

    Päivi Forsblom

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESTO Restonomi

    Arviointiasteikko

    H-5