•   Anniskelupassi HOS003RE1A-3013 18.08.2025-15.05.2026  (RE1PC1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Osaa anniskelutoimintaan liittyvät asiat voimassa olevien sääntöjen ja lakien mukaisesti.
    Omaa pätevyyden anniskelun vastaavaksi hoitajaksi.
    Osoituksena osaamisesta ja hyväksytystä suorituksesta opiskelija saa virallisen todistuksen, joka tunnetaan nimelllä anniskelupassi.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei määritettyä lähtötasoa, ei sidonnaisuuksia
    Sisältö
    Anniskelumyynnin käytännön säännöt.
    Erityyppiset anniskeluluvat ja -alueet.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Itsenäinen opiskelu ja tentti.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Valviran ylläpitämä verkkomateriaali Alkoholijuomien anniskelu
    https://valvira.fi/documents/152634019/163770440/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf/ede89222-3a6e-1bf4-7508-375345286a0a/Alkoholijuomien-anniskelu.pdf?t=1725604535790

    Työelämäyhteydet

    Opintojakson sisältö on kokonaisuudessaan toimialan käytäntöjen mukainen.

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Lukuvuoden aikana järjestetään tenttejä sekä syys- että kevätlukukaudella (painottuen lukukauden jälkimmäiseen puoliskoon). Aikataulu julkaistaan kunkin lukukauden alussa.

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Suomen alkoholilainsäädännön mukainen.

    Ajoitus

    18.08.2025 - 15.05.2026

    Oppimistehtävät

    Ei erillisiä oppimistehtäviä.

    Aikataulu

    Aikataulu julkaistaan kunkin lukukauden alussa (ei erillisiä opetustapaamisia, vain tentti.)

    Ryhmä
    • RE1PC1
    • BLENDED
    • REB1PC1
    • CONTACT
    Opettaja

    Jaana Laaksonen

    Paikkoja

    1 - 100

    Arviointitavat

    Anniskelutentti arvioidaan hyväksytty / hylätty. Arviointikriteerit ja tenttikäytäntö Valviran ohjeistuksen mukaisesti https://valvira.fi/documents/152634019/163770440/Ohje-ravitsemisalan-oppilaitoksille-2022.pdf/37fdbf44-da01-929b-6cb1-f2c4fc3e8f32/Ohje-ravitsemisalan-oppilaitoksille-2022.pdf?t=1692341826552

    Koulutus

    RESTO Restonomi

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5