Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Opiskelija näyttää aiemmin oppimansa näyttöraportissa kirjallisena reflektoivana esseenä. Aiemmin hankittu osaaminen voi muodostua aiemmista opinnoista, työelämän tehtävistä, harrastustoiminnasta ja niiden yhdistelmästä.
Ei ennalta määrättyä oppimateriaalia.
Opiskelija voi hyödyntää työelämäkokemuksiaan ja -osaamistaan näyttöraportissa. Opiskelijalla on vastuu myös mahdollisesti tarvittavan dokumentaation (työtodistukset, työnkuvauksen määrittelyt tms.) toimittamisesta näyttö ohjaavalle opettajalle
Raportin palautus ohjaajan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
Ei uusintamahdollisuutta.
Suomi
Näyttöraportin aihealueeseen sisältyy myös kansainvälinen näkökulma..
19.08.2024 - 31.07.2025
Reflektiivisessä esseessä opiskelijan on osoitettava osaamisensa ja oma roolinsa esimerkein kuvattuna seuraavissa toiminnoissa: vieraanvaraisuus (hospitality) palvelutuotannossa elämyksellisyyden elementit ja niiden näyttäytyminen asiakkaalle palveluympäristöissä elämystalouden toimintaklusterit ja verkostot elämystalouden tunnistettu kehityskaari ja -tarve ja muutoksen mahdollistaminen Lisätietoa DEMO-toteutuksen Moodle-sivuilla.
01.08.2024 - 31.05.2025
Opiskelija sopii näyttöraportin palautuspäivän oman kampuksensa ohjaavan opettajan kanssa.
Haagan kampus: Maija Niemelä
Porvoon kampus: Jaana Laaksonen
Demo toteutus on valinnainen oppimistapa lähi-, online-, blended- ja virtuaalitoteutuksille.
Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Jaana Laaksonen, Maija Niemelä
1 - 40
Raportin arviointi opintojakson arviointikriteerien mukaisesti.
Arviointikriteeri - arvosana 1
- Tunnistaa ja nimeää elämystalouden toimijoita, palveluprosesseja
- Osaa kuvata vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen pääperiaatteita
- Osaa jossain määrin hyödyntää tietoa alan lähteistä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
- Osaa seurata ja ymmärtää alan kehittymistä
- Osaa kuvailla ja vertailla alan toimijoita
- Tuntee vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen pääperiaatteita.
- Osaa hyödyntää alan tietolähteitä ja tunnistaa muutostarpeita.
Arviointikriteeri - arvosana 5
- Osaa seurata alan kehittymistä ja hyödyntää saamaansa tietoa.
- Osaa analysoida alan toimijoita ja verkostoja
- Tuntee vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen pääperiaatteita ja soveltaa niitä omassatoiminnassaan
- Osaa kuvailla ja tunnistaa kehittämiskohteita ja muutostarpeita.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5