Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
Osaa hahmottaa kansainvälistä ja kotimaista elämystaloutta
Osaa seurata elämystalouden toimijoita, ekosysteemiä, trendejä ja muutoksia
Tunnistaa alan verkostoja ja muutostekijöitä
Osaa hahmottaa palvelukonsepteja
Hahmottaa toimialan ristiintoimintaa ja –myyntiä
Osaa vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet
Soveltaa tietoa oman urasuunnitelman aloittamiseen.
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Teams-alustalta
Haagan toimipiste
Suomi
16.01.2023 - 19.05.2023
Tehtävä 1. Oppimispäiväkirja (yksilötehtävä) 40 p. Mystery shopping Trendit - Elämystalous nyt ja tulevaisuudessa Sidosryhmät ja verkostot Tehtävä 2. Ryhmäkeskustelu (Teams) 20 p. Tiivistelmät oppimispäiväkirjasta Annettujen aihealuiden käsittely ryhmässä Kirjallinen yhteenveto Tehtävä 3. Ryhmänäyttö: Akvaariokeskustelu 40 p. Palvelualan toimijat ja konseptit Trendit ja alan kehitys Vieraanvaraisuus ja palvelukulttuuri
09.01.2023 - 13.01.2023
Mirjami Willman, Hanna Rinne
15 - 40
RESTO Restonomi
H-5