Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle.
Tämä kyseinen toteutus on suunnattu Ruokatuotannon restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus Moodlessa.
Haagan toimipiste
Avautuu: ?
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.
Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.
Suomi
19.08.2024 - 11.10.2024
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti. Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo. 1. Orientointitehtävä H/T 2. Mediaseuranta H/T 3. Yritysvierailut 3 kpl H/T 4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p. 5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p. 6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p 7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T
Tarkempi aikataulu moodlessa
Ville Parkkinen, Tiina Yrjölä
20 - 40
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija osaa kuvailla vastuullisuuden osa-alueita ja ruokapalveluiden toimintaa. Tunnistaa turvallisuuteen ja vastuullisiin valintoihin vaikuttavia tekijöitä ruokapalveluissa. Tunnistaa ruokapalveluiden eri toimintaympäristöjä. Osaa toimia turvallisesti ammattikeittiössä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja työskentelyssään. Osaa kuvailla ruokapalveluiden eroja eri toimintaympäristöissä. Osaa tunnistaa työturvallisuusriskejä ammattikeittiössä ja ennaltaehkäistä niitä.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Osaa soveltaa vastuullisia toimintatapoja liiketoiminnassa. Osaa arvioida toimialan rakenteita ja ruokapalveluiden vastuullisuutta. Hallitsee turvallisen työskentelyn ammattikeittiössä ja pystyy ohjaamaan myös muita. Osaa arvioida ruokaturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5