Tämä opintojakso toteutetaan monimuotototeutuksena. Opintojaksolla on lähiopetusta seitsemänä aamuna periodissa 2 yhteensä 28 h ja itsenäistä opiskelua 53 h.
Oppimateriaalina käytämme samaa kirjaa kuin Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1-opintojaksolla eli C'est parfait ! 1 (Otava). Jatkamme kolmannesta kappaleesta.
Kurssilla harjoitellaan käytännön sanastoa ja puhetilanteita, joista on hyötyä työelämässä. Kurssilla käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa kurssimateriaalia.
Haagan toimipiste
Kurssin viimeisellä kerralla, pidetään kirjallinen tentti. Opettaja kertoo uusintamahdollisuudesta kurssin alussa
Suomi
Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon ranskankieliseen maahan.
26.10.2020 - 18.12.2020
Kurssilla tehdään runsaasti sekä kirjallisia että suullisia oppimistehtäviä.
15.06.2020 - 30.10.2020
Tunnit pidetään periodissa 2 aina perjantaisin klo 8.30 -10.30 luokassa L409 atk.
Kurssin ahotointi käynnistyy ottamalla yhteyttä opettajaan.
Catherine Metivier
15 - 30
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5