Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä
Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit
Opintojaksolla tehdään tuntitehtävä yrityksen toimeksiantona
Haagan toimipiste
Tentti laadusta ja ruokatuotannon prosesseista 16.12.
Uusinta yleisenä tenttipäivänä keväällä 2022
Suomi
25.10.2021 - 17.12.2021
Laatu (yksilö) 15 % Työvuorolista (yksilö) 15 % Prosessit tentti 1 (yksilö) 30 % Opintojaksotehtävä (ryhmä) 40 % Tuntitehtävä 1 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Tuntitehtävä 2 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Tuntitehtävä 3 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Caffelitoteutus (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Bankettitehtävä (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty Kaikki arvioitavat osa-alueet pitää suorittaa hyväksytysti
14.06.2021 - 22.10.2021
Siirry pääsisältöön
Toteutussuunnitelma
Tiistai 26.10.
klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Opintojakson esittely, opintojaksotehtävien esittely, ruokatuotantoprosessit, vakiointi
Ruokalistasuunnittelu
Tervetuloa kampukselle -tapahtuma valopihalla klo 13.00-14.00
Torstai 28.10.
klo 8.00-13.45 L301
Laatu
Tiistai 2.11.
klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Jamix-tuotannonohjaus, Menu engineering,
Torstai 4.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Ravintolan myyntiprosessi
Tiistai 9.11.
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Keittiösuunnittelu ja laitteet, R-Menu läpikäynti
Torstai 11.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Tes 1 ja työvuorolistasuunnittelu
Tiistai 16.11
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Banketti, Metos SCC-teoria, Banketin suunnittelu ryhmissä
Torstai 18.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Tes 2 ja työvuorolistasuunnittelu
Tiistai 23.11.
Klo 9.00-15.00 Opetuskeittiö Nuijamies ja L301 Sakari
Banketti käytännön harjoitus, Tuotteet ja valmiusaste
Torstai 25.11.
Klo 8.00-10.45
Laatu
Tiistai 30.11.
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Ostot, logistiikka, ABC-analyysi, työturvallisuus
Torstai 2.12.
Klo 8.00-10.45
Tes 3, työvuorolistan laadinta
Tiistai 7.12.
Klo 9.00-15.00 Nuijamies/Caffeli Sakari
Caffeli-toteutus
Torstai 9.12.
Klo 8.00-10.45
Laatu 3
Tiistai 14.12
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Opintojaksotehtävien esitykset, Ryhmätentti,
Torstai 16.12.
Klo 8.00-10.45
Laatutentti, työvuorolistatehtävän palautteet
Heikki Ursin, Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Mirjami Willman
15 - 25
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5