Ruoka-alan toimintaympäristö (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR2RR001-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.08.2020 - 28.08.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 16.10.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Sami Rekola
Heikki Ursin
Eeva Pajakkala
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RR20SE
RR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
Opintojakso
FPR2RR001

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Siirry alkuun