Ruoka-alan toimintaympäristö (9 op)
Toteutuksen tunnus: FPR2RR001-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.08.2020 - 28.08.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.08.2020 - 16.10.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Sami Rekola
- Heikki Ursin
- Eeva Pajakkala
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
- Opintojakso
- FPR2RR001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivätoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.