Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti kolmen viikon mittaisena intensiivitoteutuksena. Projektin luonteesta riippuen tekeminen voi ajoittua koko periodin ajalle.
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja sähköisellä moodle-oppimisalustalla toimimista.
Ryhmä jaetaan eri projektiryhmiin. Projektiryhmät työskentelevät itseohjautuvasti, sovittuihin ohjausaikoihin ja aikatauluihin on sitouduttava ryhmäkohtaisesti.
Ensisijaisesti:
Moodlessa oleva materiaali.
Opintojakson aikana tuleva materiaali.
Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Ruokatuotantoprojekti sisältää työelämäyhteyksiä valittujen partnerien kanssa.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Uusintamahdollisuus seuraavana lukuvuonna.
Suomi
Kotikansainvälisyys.
12.10.2020 - 18.12.2020
Oppimistehtävät liittyvät ryhmän projektiin. Ruokatuotantoprojekti sisältää käytännön toteutuksen. Projektisuunnitelma, toteutus ja arviointi
17.08.2020 - 30.10.2020
Ruokatuotanroprojekti ajoittuu pääsääntöisesti viikoille 38, 39, 40 ja 41.
Toteutuksesta ei ole vaihtoehtoista toteutusta.
Projektien toteutuksesta annetaan palaute suorituksen jälkeen,
Sakari Ketolainen
15 - 50
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty.
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
0.00 op
1.00 op