CONTACT
Huom! Opintojakso on opinnäytetyön aloittamista valmistava: opintojaksolla ideoidaan alustava aihe omalle opinnäytetyölle ja ilmoittaudutaan lopuksi opinnäytetyöprosessiin.
Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Oppimateriaalit ilmoitetaan kullakin toteutuksella Moodlessa.
Opinnäytetyökoordinaattorit 2024. Raportointiohje pitkille raporteille ja opinnäytetyölle. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Luettavissa:https://www.haaga-helia.fi/sites/default/files/file/2024-08/raportointiohje-pitkille-raporteille-ja-opinnaytetoille.pdf. Luettu:12.12.2024.
Haaga-Helian kirjasto- ja tietopalvelut. Lähdeviittaamisen tueksi: Tekstiviitteet ja lähdeluettelo: tee näin. Luettavissa: https://libguides.haaga-helia.fi/lahdeviittaamisen-tueksi/tekstiviitteet-ja-lahdeluettelo. Luettu: 12.12.2024.
Haagan toimipiste
Opintojaksoon ei sisälly lopputenttiä. Opintojakso suoritetaan palauttamalla teemoitetut tehtävät ja kokoava tehtävä.
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
Opintojakso jakautuu 7 teemaan, joiden suorittaminen edellyttää itsenäistä työskentelyä ja aikatauluttamista. Opintojaksolla on myös kokoava tehtävä.
02.01.2025 - 10.01.2025
Lähiopetus on tiistaisin ja torstaisin klo 11.15 -13.45.
Opintojaksosta on kaikki toteutustavat contact, blended, online ja virtual.
Tämän opintojakson näyttö suoritetaan Exam-tenttinä.
Saija Laitinen
15 - 40
Opintojakson arvosana muodostuu alla olevien tehtävien pistemääräkertymästä:
1. Opinnäytetyön ajokortti (max 5 p)
2. Tavoitteenasettelu (max 5 p)
3. Tiedonhaku (max 5 p)
4. Raportointi ja kirjoittaminen (max 5 p)
5. Määrälliset tutkimusmenetelmät (max 5 p)
6. Laadulliset tutkimusmenetelmät (max 5 p)
7. Toiminnallinen työ ja kehittämistyön menetelmät (max 5 p)
8. Vastuullisuus, tutkimusetiikka ja luotettavuuspohdinta (max 5 p)
Tehtävistä 1 - 8 saa yhteensä maksimissaan 40 p.
9. Opintojakson kokoava tehtävä: opinnäytetyön arviointiraportti (max 60 p)
10. Oman opinnäytetyön aihe-ehdotus (hyväksytty/hylätty)
Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu pistemäärien summasta seuraavasti:
0 - 49 Hylätty
50 - 59 1
60 - 69 2
70 -79 3
80 - 89 4
90 - 100 5
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytetään läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5