Lähiopetus, itsenäinen opiskelu sekä oppimis- ja ryhmätehtävät ja tentti.
Opetuksessa käytetään osallistavia ja soveltavia oppimismenetelmiä ja itsenäisen työskentelyn ohjausta.
1. Menesty yritysvastuulla: käsikirja kokonaisuuteen. E-kirja. Liappis, Hanna; Pentikäinen, Merja; Vanhala, Anne. Edita Publishing Oy 2019.
2. Miten siirtyä kiertotalouteen? Oppimateriaali POLKU 2.0 -hanke. 2023. Avointen oppimateriaalien kirjasto.
3. Visit Finland. Sustainable Travel Finland -verkkomateriaali. https://www.visitfinland.fi/liiketoiminnan-kehittaminen/vastuullinen-matkailu/sustainable-travel-finland
4. Visit Finland. Turvallinen matkailu. https://www.visitfinland.fi/liiketoiminnan-kehittaminen/vastuullinen-matkailu/turvallinen-matkailu
5. Oppimisalustan aineistot.
Opintojaksolla käytetään työelämään liittyviä esimerkkejä ja tapauksia.
Haagan toimipiste
Kurssin loppupuolella on tentti vastuullisen elämystalouden käsitteistä. Tarkemmat tiedot tentin ja sen uusintamahdollisuuden aikataulusta ilmoitetaan kurssialustalla.
Suomi
EU-lainsäädäntö ja kansainväliset vastuullisuussäännöt ja toimintamallit.
20.10.2025 - 12.12.2025
Kurssilla on 3-4 arvioitavaa oppimistehtävää, jotka tarkentuvat kurssin ensimmäisellä kerralla. Oppimistehtävien ohjeet aikatauluineen löytyvät kurssialustalta.
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Näyttö. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study.
Susanna Perikangas
15 - 40
Arviointiasteikko 0-5
RESTO Hospitality and Tourism Management
0.00 op
0.00 op
H-5