•   Thesis Phase 1 THE7HH901-3141 23.03.2026-15.05.2026  5   (REB6HA1, ...) +-
    Learning objectives
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • tuntee opinnäytetyöprosessin vaiheet
    • osaa asettaa opinnäytetyölleen tavoitteet
    • osaa hakea tietoa erilaisista lähteistä
    • osaa määritellä opinnäytetyönsä keskeiset käsitteet
    • osaa suunnitella realistisen aikataulun opinnäytetyöprojektilleen
    • ymmärtää opinnäytetyön vaatimukset ja rakenteen
    • osaa laatia opinnäytetyösuunnitelman.
    Starting level and linkage with other courses
    Tutkimus- ja kehittämisosaaminen ANA001HH1A
    Contents
    Sisältö
    • Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
    • Opinnäytetyön eteneminen Wihissä
    • Opinnäytetyöntekijän roolit ja velvollisuudet
    • Liikesalaisuudet opinnäytetyössä
    • Toimeksiantosopimuksen tekeminen
    • Opinnäytetyön sisältö ja laajuus
    • Tiedonhaku, tiedonlähteet ja niiden kriittinen arviointi
    • Lähteisiin perustuvan tekstin kirjoittaminen
    • Tutkimus-, kehittämis- tai innovointimenetelmän valintaperusteet
    • Opinnäytetyön raportointi ohjeen mukaisesti
    • Itsensä johtaminen opinnäytetyöprosessin aikana
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Assessment criteria - grade 3
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Assessment criteria - grade 5
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot

    Learning material and recommended literature

    Haaga-Helian opinnäytetyösivujen materiaali https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot. Lähiopetuksen materiaalit Moodlessa.

    Campus

    Haagan toimipiste

    Teaching language

    Finnish

    Timing

    23.03.2026 - 15.05.2026

    Enrollment

    19.04.2024 - 19.04.2024

    Groups
    • REB6HA1
    • REB6HA2
    • BLENDED
    • ONLINE
    Teachers

    Saija Laitinen

    Seats

    1 - 100

    Degree Programme

    RESTO Hospitality and Tourism Management, RESRU Culinary Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    5.00 cr

    Evaluation scale

    H-5