Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)
Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3124
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 18.04.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2024 - 13.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 50
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Saija Laitinen
- Ryhmät
-
RE5HAHOSMRestonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, majoitus-suuntautuminen
-
RE5HAHOSRRestonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, ravintola-suuntautuminen
-
CONTACTLähitoteutus
-
RE5HATOU1Restonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, matkailu-suuntautuminen, ryhmä 1
-
RE5HATOU2Restonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, matkailu-suuntautuminen, ryhmä 2
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
RR5HA1Ruokatuotanto, päivä, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
ONLINEVerkkototeutus
- Opintojakso
- THE7HH901
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.
Opetus perjantaisin klo 14-15.30 Zoomissa
1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Opinnäytetyöprojektin suunnittelu
3. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
4. opetuskerta: Aiheen täsmentäminen ohjaajan kanssa
5. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
6. opetuskerta: Ohjausta opinnäytetyösuunnitelmaan. Tutkimus- tai kehittämismenetelmän valinta
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä
8. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettavuus
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely
Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.
Oppimateriaalit
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.
Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.
Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.
Tietoiskut Zoomissa ja tapaamiset opinnäytetyöohjaajan kanssa.
Työelämäyhteydet
Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle.
Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.
Kansainvälisyys
Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.
Oppimistehtävät
Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät:
Aihe-ehdotus Wihiin
Opinnnäytetyön ajokortti (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla)
Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla)
Opinnäytetyösuunnitelma
Arviointitavat
Kun opinnäytetyösuunnitelma on tehty hyväksytysti ja opinnäytetyön tekeminen on alkanut, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.