Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)

Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3124

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.04.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.10.2024 - 13.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 50
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Saija Laitinen
Ryhmät
RE5HAHOSM
Restonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, majoitus-suuntautuminen
RE5HAHOSR
Restonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, ravintola-suuntautuminen
CONTACT
Lähitoteutus
RE5HATOU1
Restonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, matkailu-suuntautuminen, ryhmä 1
RE5HATOU2
Restonomi, päivä, 5.lukukausi, Haaga, matkailu-suuntautuminen, ryhmä 2
BLENDED
Monimuotototeutus
RR5HA1
Ruokatuotanto, päivä, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
THE7HH901

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.

Opetus perjantaisin klo 14-15.30 Zoomissa

1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Opinnäytetyöprojektin suunnittelu
3. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
4. opetuskerta: Aiheen täsmentäminen ohjaajan kanssa
5. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
6. opetuskerta: Ohjausta opinnäytetyösuunnitelmaan. Tutkimus- tai kehittämismenetelmän valinta
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä
8. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettavuus

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely

Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.

Oppimateriaalit

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.

Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.

Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.

Tietoiskut Zoomissa ja tapaamiset opinnäytetyöohjaajan kanssa.

Työelämäyhteydet

Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle.
Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.

Kansainvälisyys

Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

Oppimistehtävät

Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät:
Aihe-ehdotus Wihiin
Opinnnäytetyön ajokortti (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla)
Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla)
Opinnäytetyösuunnitelma

Arviointitavat

Kun opinnäytetyösuunnitelma on tehty hyväksytysti ja opinnäytetyön tekeminen on alkanut, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.

Siirry alkuun