Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)

Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3105

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.04.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.03.2025 - 23.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 100
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Saija Laitinen
Ryhmät
RE6HA4
Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 4
REB6HA1
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
REB6HA2
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
BLENDED
Monimuotototeutus
RE6HA1
Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
RE6HA2
Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
RE6HA3
Restonomi, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 3
RR6HA1
Ruokatuotanto, päivä, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
THE7HH901

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.

Opetus keskiviikoisin klo 14-15.30 Zoomissa

1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Opinnäytetyöprojektin suunnittelu
3. opetuskerta: Aiheen täsmentäminen ohjaajan kanssa
4. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
5. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
6. opetuskerta: Ohjausta opinnäytetyösuunnitelmaan.
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä
8. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettavuus

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely

Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.

Oppimateriaalit

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.

Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.

Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.

Tietoiskut Zoomissa ja tapaamiset opinnäytetyöohjaajan kanssa.

Työelämäyhteydet

Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle.
Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.

Kansainvälisyys

Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

Oppimistehtävät

Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät:
Aihe-ehdotus Wihiin
Opinnnäytetyön ajokortti (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla)
Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla)
Opinnäytetyösuunnitelma

Arviointitavat

Kun opinnäytetyösuunnitelma on tehty hyväksytysti ja opinnäytetyön tekeminen on alkanut, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.

Siirry alkuun