•   Thesis Phase 1 THE7HH901-3104 19.08.2024-11.10.2024  5   (RE5HAHOSM, ...) +-
    Learning objectives
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • tuntee opinnäytetyöprosessin vaiheet
    • osaa asettaa opinnäytetyölleen tavoitteet
    • osaa hakea tietoa erilaisista lähteistä
    • osaa määritellä opinnäytetyönsä keskeiset käsitteet
    • osaa suunnitella realistisen aikataulun opinnäytetyöprojektilleen
    • ymmärtää opinnäytetyön vaatimukset ja rakenteen
    • osaa laatia opinnäytetyösuunnitelman.
    Starting level and linkage with other courses
    Tutkimus- ja kehittämisosaaminen ANA001HH1A
    Contents
    Sisältö
    • Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
    • Opinnäytetyön eteneminen Wihissä
    • Opinnäytetyöntekijän roolit ja velvollisuudet
    • Liikesalaisuudet opinnäytetyössä
    • Toimeksiantosopimuksen tekeminen
    • Opinnäytetyön sisältö ja laajuus
    • Tiedonhaku, tiedonlähteet ja niiden kriittinen arviointi
    • Lähteisiin perustuvan tekstin kirjoittaminen
    • Tutkimus-, kehittämis- tai innovointimenetelmän valintaperusteet
    • Opinnäytetyön raportointi ohjeen mukaisesti
    • Itsensä johtaminen opinnäytetyöprosessin aikana
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Assessment criteria - grade 3
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Assessment criteria - grade 5
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot

    Teaching methods and instruction

    Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.

    Tietoiskut Zoomissa ja tapaamiset opinnäytetyöohjaajan kanssa.

    Learning material and recommended literature

    Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.

    Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.

    Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.

    Working life connections

    Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle. Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

    Campus

    Haagan toimipiste

    Exam dates and re-exam possibilities

    Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.

    Teaching language

    Finnish

    Internationality

    Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
    Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

    Timing

    19.08.2024 - 11.10.2024

    Learning assignments

    Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät: Aihe-ehdotus Wihiin Opinnnäytetyön ajokortti (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla) Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen (ellei ole tehty jo Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojaksolla) Opinnäytetyösuunnitelma

    Enrollment

    18.04.2024 - 18.04.2024

    Content scheduling

    Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.

    Opetus perjantaisin klo 14-15.45 Zoomissa

    1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
    2. opetuskerta: Opinäytetyöprojektin suunnittelu
    3. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
    4. opetuskerta: Aiheen täsmentäminen ohjaajan kanssa
    5. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
    6. opetuskerta: Ohjausta opinnäytetyösuunnitelmaan. Tutkimus- tai kehittämismenetelmän valinta
    7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä; riittävän hyvä oppari
    8. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettavuus

    Groups
    • RE5HAHOSM
    • RE5HAHOSR
    • RE5HATOU1
    • RE5HATOU2
    • BLENDED
    • RR5HA1
    • ONLINE
    Teachers

    Saija Laitinen

    Seats

    1 - 50

    Further information

    Kun opinnäytetyösuunnitelma on tehty hyväksytysti, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.

    Degree Programme

    RESTO Hospitality and Tourism Management, RESRU Culinary Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5