Opinnäytetyö, vaihe 1 (5 op)
Toteutuksen tunnus: THE7HH901-3070
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 22.03.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.03.2024 - 17.05.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Saija Laitinen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RH21SARH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SBRH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SDRH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
- Opintojakso
- THE7HH901
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien tai Tutkimus- ja kehittämisosaamisen opintojakson jälkeen.
Opetus maanantaisin klo 11.30-13.45 luokassa G318
1. opetuskerta: Restonomin opinnäytetyö
2. opetuskerta: Aiheen valinta ja sen täsmentäminen
3. opetuskerta: Tietoperusta ja tiedonhaku
4. opetuskerta: Referoiva kirjoittaminen
5. opetuskerta: Tutkimus- tai kehittämismenetelmän valinta
6. opetuskerta: Opinnäytetyön raportointi ja saavutettaavuus
7. opetuskerta: Itsensäjohtaminen opinnäytetyössä
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Opetusmenetelmät ja ohjaus
• Luennot
• Harjoitustehtävät
• Ryhmäohjaus
• Henkilökohtainen ohjaus
• Itsenäinen työskentely
Opinnäytetyön hyväksiluku ja suorittaminen näytöllä: ota yhteyttä tutkintosi opinnäytetyökoordinaattoriin.
Oppimateriaalit
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu s.a .Ohjeet raportointiin ja menetelmiin. Luettavissa: https://www.haaga-helia.fi/fi/amk/opinnaytetyo-amk-opinnot. Luettu: 20.3.2024.
Hakala, J. T. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus. Helsinki. E-kirja. Luettu:20.3.2024.
Kostamo, P., Airaksinen, T. & Vilkka, H. 2022. Kirjoita itsesi asiantuntijaksi: Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön. Art House. Helsinki. E-kirja. Luettu: 20.3.2024.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä opintojakso on tarkoitettu Haagan restonomiopiskelijoille.
Lähiopetus ja tapaaminen opinnäytetyöohjaajan kanssa.
Työelämäyhteydet
Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle.
Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksoon ei sisälly tenttiä.
Kansainvälisyys
Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
a. päiväopetus: lähiopetusta noin 16 tuntia 8 viikon aikana
b. monimuoto-opetus: lähiopetusta noin 16 tuntia yhden lukukauden aikana
Oppimistehtävät
Opintojakson aikana tehdään seuraavat tehtävät:
Opinnnäytetyön ajokortti
Yhteen opinnäytetyöhön tutustuminen
Opinnäytetyösuunnitelma
Arviointitavat
Kun opinnäytetyön suunnitelmavaiheen tehtävät on tehty hyväksytysti, ml. opinnäytetyösuunnitelma, ohjaaja hyväksyy vaiheen 1/3 Wihissä. Silloin Peppiin tulee ensimmäiset opintopisteet (5 op) opinnäytetyöstä.