•   Introduction to Studies STU001HH1A-3196 13.01.2025-16.05.2025  1   (REB1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa

    • Tulkita ja hyödyntää opinnoissaan tutkintosääntöä
    • Hyödyntää kirjastopalveluita, oppilaitoksen hyvinvointipalveluita, YTHS:n palveluita ja kansainvälisiä palveluita
    • Tunnistaa ammattikorkeakouluopiskelun erityispiirteet
    • Hopsin rakenteen ja päivittämisen sekä opintojen suunnittelun lähtökohdat
    • Etsiä tarvitsemaansa tietoa liittyen työharjoitteluun omissa opinnoissaan
    • Omaan alaansa liittyvät perusteet ja erityispiirteet
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei edeltävyysvaatimuksia.
    Opintojakso kuuluu Avaimet opiskeluun ja työelämään -opintokokonaisuuteen ja kaikille tutkinnoille yhteisiin avainosaamisiin.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Kontaktiopetuksena kevään 2025 aikana

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Moodlessa oleva materiaali

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Moodlessa olevat kurssitehtävät

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    13.01.2025 - 16.05.2025

    Oppimistehtävät

    Moodlessa olevat kurssitehtävät

    Ilmoittautumisaika

    07.01.2025 - 10.01.2025

    Aikataulu

    MM-ryhmän kontaktien yhteydessä keväällä 2025 kuusi kertaa.Lisäksi orientoinnin yhteydessä olevat kontaktit

    Ryhmä
    • REB1HA1
    • BLENDED
    • CONTACT
    Opettaja

    Heikki Ursin

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Hyväksytty/täydennettävä. Läsnäolovelvoite kontakteilla. Jos poissaoloja kontakteilta yli 50% kurssi hylätään.

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5