•   Introduction to Studies STU001HH1A-3111 15.01.2024-17.05.2024  1   (RRB1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa

    • Tulkita ja hyödyntää opinnoissaan tutkintosääntöä
    • Hyödyntää kirjastopalveluita, oppilaitoksen hyvinvointipalveluita, YTHS:n palveluita ja kansainvälisiä palveluita
    • Tunnistaa ammattikorkeakouluopiskelun erityispiirteet
    • Hopsin rakenteen ja päivittämisen sekä opintojen suunnittelun lähtökohdat
    • Etsiä tarvitsemaansa tietoa liittyen työharjoitteluun omissa opinnoissaan
    • Omaan alaansa liittyvät perusteet ja erityispiirteet
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei edeltävyysvaatimuksia.
    Opintojakso kuuluu Avaimet opiskeluun ja työelämään -opintokokonaisuuteen ja kaikille tutkinnoille yhteisiin avainosaamisiin.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    15.01.2024 - 17.05.2024

    Ilmoittautumisaika

    08.01.2024 - 12.01.2024

    Ryhmä
    • RRB1HA1
    • BLENDED
    • CONTACT
    Opettaja

    Birgitta Nelimarkka

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESRU Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5