•   Spanish for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 3 SPA1HA003-3005 22.08.2022-14.10.2022  3   (02HAAGAVV, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • osaa toimia hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • ymmärtää ja osaa laatia yksinkertaisia liike-elämän viestejä
    • hallitsee ammatillista sanastoa
    • ymmärtää kielialueen kulttuuria
    • hallitsee kielen perusrakenteet
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 tai vastaavat taidot.
    Sisältö
    • Erilaisia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
    • Liikeviestinnän perusteita
    • Oman alan sanaston soveltamista
    • Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
    • Syvennetään kielen perusrakenteiden hallintaa opiskelemalla menneenajan aikamuodot.
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija kykenee välttävällä tasolla ymmärtämään ja tuottamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään ja tuottamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusiin kielenkäyttötilanteisiin.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija kykenee erinomaisesti ymmärtämään ja tuottamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin kielenkäyttötilanteisiin.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetukseen osallistuminen sekä etätehtävien ja tenttien suorittaminen.
    Moduulin suoritettuaan opiskelija
    • osaa toimia hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • ymmärtää ja osaa laatia yksinkertaisia liike-elämän viestejä
    • hallitsee ammatillista sanastoa
    • ymmärtää kielialueen kulttuuria
    • hallitsee kielen perusrakenteet

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Kurssikirja: Katriina Kurki, Olli-Pekka Lindgren, Alberto Miranda Cañellas & Juan Ràfols: Buenas Migas 2. 2009-2021 Finn Lectura,

    Oheislukemistoa:

    Mäkinen, M. 2012. ¡Claro! Lyhyt espanjan kielioppi. Kustannusosakeyhtiö Tammi. Helsinki.
    Mäkinen, M. & Torvinen, M. 2012. ¡Claro! Harjoitukset.? Kustannusosakeyhtiö Tammi, Helsinki.
    Hämäläinen, T. 2016. Espanjan kielioppi. Finn Lectura. Tampere.
    Hämäläinen, T & Virkkunen, S. 2012. Espanjan kielioppiharjoituskirja. Finn Lectura. Helsinki.
    Verkkomateriaalia: Español Uno ja Dos käyttäjänopas, Finn Lectura ja Taina Hämäläisen Espanjan kieliopin harjoituksia. Finn Lectura.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Kurssikokeet ilmoitetaan Moodlessa.

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.

    Ajoitus

    22.08.2022 - 14.10.2022

    Oppimistehtävät

    Lähiopetuksessa annettavat kotitehtävät + etätehtävän palautus.

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 19.08.2022

    Aikataulu

    Ilmoitetaan Moodlessa.

    Ryhmä
    • 02HAAGAVV
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
    a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
    b. Tentti ja oppimistehtävät

    Opettaja

    Pedro Beltran

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Kirjalliset kokeet 80 %

    Jatkuva näyttö, aktiivisuus oppitunneilla (suullinen kielitaito) kuullun ymmärtämistehtävät ja oppimistehtävät 20%. Oppimistehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ennen kirjallisia tenttejä.

    Arviointikriteerit

    Arviointikriteeri - arvosana 1

    Opiskelija ymmärtää joskus yksinkertaisia ja monipuolisia suullisia ja kirjallisia viestejä sekä pystyy välittämään ne vastaanottajalle. Puhuminen ja kirjoittaminen on rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija pystyy käyttämään oppimaansa yksinkertaisissa kielenkäyttötilanteissa.

    Arviointikriteeri - arvosana 3

    Opiskelija ymmärtää usein yksinkertaisia ja monipuolisia suullisia ja kirjallisia viestejä sekä pystyy välittämään ne vastaanottajalle. Puhuminen ja kirjoittaminen on rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta hyvää. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa lähinnä tutuissa, monipuolisissa kielenkäyttötilanteissa.

    Arviointikriteeri - arvosana 5

    Opiskelija ymmärtää yleensä yksinkertaisia ja monipuolisia suullisia ja kirjallisia viestejä sekä pystyy välittämään ne onnistuneesti vastaanottajalle. Puhuminen ja kirjoittaminen on rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta erittäin hyvää. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin, monipuolisiin kielenkäyttötilanteisiin.

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5