•   Spanish for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 1 SPA1HA001-3012 22.08.2022-14.10.2022  3   (CONTACT, ...) +-
    Learning objectives
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
    • hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
    • tuntee perussanastoa
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Starting level and linkage with other courses
    Ei vaadita aikaisempia espanjan opintoja. Tavoitetaso: A1.
    Contents
    • Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
    • Ääntämistä, sanapainon ja intonaation harjoittelua
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kielen perusrakenteita
    Assessment criteria
    Assessment criteria - grade 1
    Opiskelija kykenee välttävällä tasolla ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/ tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa yksinkertaisia rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.



    .
    Assessment criteria - grade 3
    Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin.
    Assessment criteria - grade 5
    Opiskelija kykenee erinomaisesti ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat yksinkertaisten rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin, yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin

    Teaching methods and instruction

    Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
    • hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
    • tuntee perussanastoa
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Sisältö
    • Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
    • Ääntämistä, sanapainon ja intonaation harjoittelua
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kielen perusrakenteita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin: Ei lähtötasovaatimuksia

    Learning material and recommended literature

    Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 1-4, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018. + Opettajan materiaali

    Working life connections

    Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.

    Campus

    Haagan toimipiste

    Exam dates and re-exam possibilities

    Kurssikokeiden ajankohta ilmoitetaan Moodlessa. Uusintatentti Examissa.

    Teaching language

    Finnish

    Internationality

    Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.

    Timing

    22.08.2022 - 14.10.2022

    Enrollment

    13.06.2022 - 19.08.2022

    Groups
    • CONTACT
    • 02HAAGAVV
    Alternative learning methods

    Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
    a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
    b. Tentti ja oppimistehtävät

    Teachers

    Maria Jompero

    Seats

    15 - 40

    Degree Programme

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    R&D proportion

    0.00 cr

    Virtual proportion

    0.00 cr

    Evaluation scale

    H-5