•   Russian for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 1 RUS1HA001-3005 24.08.2020-16.10.2020  3   (02HAAGAVV) +-
    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Päivitetty 23.5.2020.
    Opintojakso muodostuu lähi- tai tarvittaessa verkkoopetustunneista, harjoituksista, oppimistehtävistä ja kokeista, yhteensä 81 h, joka sisältää sekä ohjatun että itseohjautuvan opiskelun.
    Opintojaksolla käytetään mahdollisimman paljon tutkivaa ja kehittävää oppimistapaa.
    Lähiopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan).
    Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h
    Suullinen testi: 30 min
    Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h
    Oman oppimisen arviointi: 1 h

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Oppimateriaalit: Hemming-Sotejeff - Antila, Prijatnava appetita, kpl 1 – 6
    Opettajan jakama opetusmateriaali.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Päivitetty 23.5.2020.
    Tentti ja uusintatentit
    Opintojaksokokeet: to 2.10.2020 sekä 9.10.2020, klo 14:00 – 16:30, luokka ?/Haaga
    Uusintatentit HH:n uusintakoeaikataulun mukaisesti.

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    24.08.2020 - 16.10.2020

    Oppimistehtävät

    Lähi/verkkoopetus: 28 h (4 h / vko yhden periodin ajan). Kirjallinen koe + kuuntelukoe: 1.5 h Suullinen testi: max 30 min Itseohjautuvaa opiskelua (viikkotehtävät, oppimistehtävät ja kokeeseen valmistautuminen): 50 h Oman oppimisen arviointi: 1 h Oppimistehtävä: Ääntämistehtävä ja kirjoitustehtävä, palautus Moodleen 2.10 mennessä

    Ilmoittautumisaika

    15.06.2020 - 28.08.2020

    Aikataulu

    Tuntisuunnitelma (päivitetty 23.5.2020.)
    27.8 Tutustumista Venäjään, venäjän kieleen ja venäläiseen tapakulttuuriin. Kyrilliset aakkoset.
    Приятного аппетита, kpl. 1
    3.9 Приятного аппетита, kpl. 1. Kyrilliset aakkoset. Lukeminen.
    10.9 Приятного аппетита, kpl. 2.
    17.9 Приятного аппетита, kpl. 3.
    24.9 Приятного аппетита, kpl. 4.
    1.10 Приятного аппетита, kpl 5.

    8.10 Приятного аппетита, kpl 6. Mahdollinen suullinen koe 8.10. tai 15.10.

    15.10 14:00-15:30 Kirjallinen välikoe ja kuuntelukoe (1.5 h)
    15.10 15:30-16:45 Suullinen testi (1.25 h)
    MUUTOKSET OHJELMASSA MAHDOLLISIA!

    Ryhmä
    • 02HAAGAVV
    Opettaja

    Inara Shakirova

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Opiskelija oppii kyrilliset kirjaimet, saa perustietoa venäjän kielestä ja kulttuurista. Tavoitteena on selviytyä venäjän kielellä yksinkertaista suullisista ja kirjallisista tilanteista hotelli-, ravintola- ja matkailualalla. Pääpaino opintojaksolla on suullisessa viestinnässä ja kulttuurituntemuksessa.

    Koulutus

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5