•   Beers and Pub Operations RES8RH022-3005 28.03.2022-20.05.2022  3   (02HAAGAVV, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Ymmärtää olueen laatuun vaikuttavat tekijät. Hallitsee monipuolisesti olutprosessin ravintolassa: valikoima ja sen hallinta, myynti ja markkinointi, turvallisuus,

    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    - ymmärtää oluen markkinoiden perusteet: oluttyypit ja –tyylit sekä niiden laatuun vaikuttavat tekijät
    - osaa maistella olutta systemaattisesti sen laadun ja aistittavien ominaisuuksien määrittämiseksi
    - ymmärtää ravintolan olutprosessin eri näkökulmista: logistiikka, myynti ja markkinointi, turvallisuus
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Opintojakso on pääasiassa suunnattu hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon (HOTRA) koulutusohjelman opiskelijoille mutta muiden koulutusohjelmien opiskelijoita hyväksytään toteutuksille varaustilanteen mukaan.
    Sisältö
    Olutmarkkinat
    Oluen valmistus
    Olen maistelu
    Oluttyypit
    Oluen ja ruuan yhdistäminen
    Olutprosessi ravintolassa: valikoima, varastointi, oluen tarjoilu , oluen omavalvonta
    Olutravintolat
    Sinebrychoff Olutmestari Junior -kilpailu
    Lisätiedot
    Kurssimaksu 60 €. Suoritetaan Haagan myymälään (Matsku) ennen ensimmäistä kokoontumista.

    Toteutustapa

    Lähiopetus

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    28.03.2022 - 20.05.2022

    Ilmoittautumisaika

    03.01.2022 - 25.03.2022

    Ryhmä
    • 02HAAGAVV
    • CONTACT
    Opettaja

    Jouko Mykkänen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutusohjelma

    HOTRA Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

    Arviointitavat

    H-5