Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset ja toteutukset
Oman oppimisen arviointi
Mahdollisuus laajentaa kurssia syväntäviksi opinnoiksi lisätehtävin.
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali
Vierailuennoitsijat ja yritysvierailut. Business Finland ruokamatkailustrategia.
Porvoon toimipiste
ei tenttiä
Suomi
Ruokamatkailu ilmiönä ja esimerkit muista maista sekä kulttuureista.
23.08.2021 - 17.12.2021
Oppimistehtävä 1: Smaku/Panimoverailu ja Suomen ruokamatkailustrategia, arvionti 1-5, yksilötehtävä 10% Oppimistehtävä 2: Alueellinen ruokakulttuuri ja tapahtuma ulkomaalaisille vieraille, ryhmätehtävä, 1-5 20% Oppimistehtävä 3: Tapahtuman konseptointi ja testaus. Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, 20 % Oppimistehtävä 4: 'Viaporin Kekri. Elämyksellinen ruokaelämyksen suunnittelu ja toteutus Viaporin Kekriin 6.11. Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, 50%
14.06.2021 - 20.08.2021
2.9 Kurssiesittely, Suomenlinnan Kekri – Violeta Salonen, Vierailu Smaku-ruokatapahtumassa
9.9. Suomen ruokamatkailustrategia, Kristina Adamsson, Panimovierailu Kråkö bryggeri
16.9 Alueruoka, ideointi 30.9 tapahtumaan
23.9 Alueruoka, testaus ja elämyksen suunnittelu (ohjelma?)
30.9 Tapahtuma ulkomaalaisille vieraille (liettualaiset suomenkurssilaiset opiskelijat)
7.10 Kekri - suunnittelu
14.10 Kekri – markkinoinnin suunnittelu ja testaus
28.10 Kekri – testaus, blueprint toteutukseen (logistiikka, hankinnat, turvallisuus, työnjako)
4.11 Kekri - valmistelut
6.11 Suomenlinnan kekri, toteutus (lauantai) aikataulu
11.11 loppukeskustelu, Kerki-raportti, palaute ja arviointi
Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Liisa Wallenius, Päivi Forsblom, Jaana Laaksonen
15 - 25
Oppimistehtävä 1: Smaku/Panimoverailu ja Suomen ruokamatkailustrategia, arvionti 1-5, yksilötehtävä 20%
Oppimistehtävä 2: Alueellinen ruokakulttuuri ja tapahtuma ulkomaalaisille vieraille, ryhmätehtävä, 1-5 30%
Oppimistehtävä 3: 'Viaporin Kekri. Elämyksellinen ruokaelämyksen suunnittelu ja toteutus Viaporin Kekriin 6.11. Ryhmätehtävä, arviointi 1-5, 50%
tehtävien suunnittelu ja toteutus aikataulujen mukaan huomoidaan arvioinnissa
POMO Degree Programme in Tourism
0.00 op
0.00 op
H-5