Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset ja toteutukset
Oman oppimisen arviointi
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Mahdolliset vierailut/vierailijat
Porvoon toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Ruokapalvelut ilmiöna matkailussa kansainvälisesti
17.11.2022 - 16.12.2022
Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, visuaalinen raportti, ryhmätehtävä Osallistuminen käytännön työskentelyyn lähiopetuspäivinä.
13.06.2022 - 11.11.2022
sijoittuu syksyllä 2022 2. periodille alkaen keskiviikkona 23.11. 2022
lähiopetusta 4x4 tuntia
lähiopetuspäivät: keskiviikot 23.11., 30.11., 7.12. ja 14.11. klo 14 - 18
Suunnitellaan kunkin opetuskerran käytännöt yhdessä ryhmän kanssa alotuskerralla.
Teemoina: aamiaiset, lounasruuat, makujen yhdistelyä valintojen pohjaksi sekä kokoustarjoilut
Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Päivi Forsblom
15 - 40
Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, arvionti 1-5, ryhmätehtävä 50%
Osallistuminen käytännön työskentelyyn tiimissä lähipäivinä, arviointi hyväksytty/hylätty, 50% ryhmätehtävä 50%
tehtävien suunnittelu ja toteutus aikataulujen mukaan huomoidaan arvioinnissa
POMO Degree Programme in Tourism
H-5