Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
- ymmärtää ruoan merkityksen osana matkailua ja matkailuliiketoimintaa
- tuntee asiakkaan valintoihin vaikuttavia tekijöitä
- osaa toimia ruokailupalvelujen tuottamisen tehtävissä
- osaa valmistaa maukkaita ruoka-annoksia vaihtelevista raaka-aineista laadukkaasti ja kustannustehokkaasti
- osaa ostaa ruokaelämyksiä kokouksiin, tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin
Arvioinnissa huomioidaan suoritetut tehtävät, käytännön harjoitukset, aktiivisuus sekä ammattimainen ja palvelulähtöinen asenne. Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.