Opintojakson tavoitteena on perehdyttää opiskelija ravintolapalveluiden perusteisiin, toimintamalleihin ja tuotevalikoimaan sekä tarjoilu- ja palvelujärjestelmiin. Opiskelija tutustuu klassiseen menu- ja viinitermistöön, viinien säilytys- ja tarjoilukäytäntöihin sekä ymmärtää palveluketjun osatekijät ja hyvän asiakaskokemuksen edellytykset
Ursin, H. & Mykkänen, J. 2007. Tarjoilukirja. Restamark. Vantaa.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Opintojakso toteutetaan työelämälähtöisesti: opintomateriaali ja harjoitukset valmentavat työskentelyyn elinkeinossa.
Porvoon toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin: hyväksytty suoritus edellyttää kaikkien annettujen tehtävien suorittamista.
Finnish
Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin kansainvälisyys huomioiden.
Kurssin puitteissa osallistutaan mahdollisuuksien mukaan campuksella järjestettävien tapahtumien järjestelyihin ja toteutukseen
29.03.2021 - 21.05.2021
Opintojaksolla osoitetut tehtävät.
04.01.2021 - 22.03.2021
Opintojakso Tarjoilu- ja viinitietous taloitetaan online-toteutuksena (verkossa) 30.3., lähiopetukseen siirrytään mahdollisuuksien mukaan (tilanne päivitetään viikolla 14) .
Tapaamiset
tiistaisin klo 14 - 17.30,
aloitus 30.3. - lopetus 11.5.2021
(tilat ilmoitetaan myöhemmin)
Jaana Laaksonen
15 - 40
Arvioinnissa huomioidaan suoritetut tehtävät, käytännön harjoitukset, aktiivisuus sekä ammattimainen ja palvelulähtöinen asenne.
POMO Degree Programme in Tourism
0.00 cr
0.00 cr
H-5