Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen ravintolassa (9 op)
Toteutuksen tunnus: RES3RH002-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2023 - 13.01.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 16.01.2023 - 17.03.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Hanna Moisio
- Outi Rekola
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
RH21SARH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SBRH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
-
RH21SDRH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
- Opintojakso
- RES3RH002
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja/tai tentti päivätoteutuksessa.
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t).
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen).
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.