•   Introduction to beverages RES1RH002-3028 24.10.2022-16.12.2022  3   (RR21SE, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    • osaa alkeet systemaattisen maistamisen perusteista
    • osaa perusasiat viineistä, oluesta, vesistä, kahvista ja teestä sekä alkeet baarityöskentelystä
    • osaa alkeet juomien luonteeseen, laatuun ja hintaan vaikuttavista tekijöistä
    • tunnistaa asiakastarpeen ja osaa löytää siihen sopivan juoman
    • osaa perusteet viinien ja oluiden käyttötarpeesta ja yhdistämisestä ruokien kanssa
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia
    Sisältö
    • Viinien ja oluiden systemaattinen maistaminen
    • Tärkeimpien rypälelajikkeiden ja viinialueiden vertaileva tutkiminen
    • Perusasiat vesistä, oluesta, kahvista ja teestä sekä alkeet baarityöskentelystä
    • Juomien tarvepohjainen käyttö
    • Juomien käyttö aterialla
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Osaa analysoida juomia kohtalaisesti
    Osaa kuvata juomien luonteeseen ja laatuun vaikuttavia tekijöitä kohtalaisesti
    Osaa nimetä joitain juomien käyttötarpeita
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa analysoida juomia hyvin
    Osaa selittää juomien luonteeseen ja laatuun vaikuttavia tekijöitä kohtalaisesti
    Osaa selittää juomien käyttötarpeita kohtalaisesti
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Osaa analysoida juomia erinomaisesti
    Osaa selittää juomien luonteeseen ja laatuun vaikuttavia tekijöitä kiitettävästi
    Osaa selittää ja perustella juomien käyttötarpeita kiitettävästi

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    24.10.2022 - 16.12.2022

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 21.10.2022

    Ryhmä
    • RR21SE
    • CONTACT
    Opettaja

    Jouko Mykkänen

    Paikkoja

    15 - 30

    Koulutus

    RUOKAT Degree Programme in Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5