HUOM! Maksullinen opintojakso á 20 eur!
Lähiopetus ja/tai oppimistehtävät (ennakkotehtävät), itsenäinen työskentely sekä hygieniaosaamistesti
Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
Elintarvikeviraston materiaali www.evira.fi
Muu opettajan suosittelema materiaali
Opintojaksolla tutustutaan ravitsemisyrityksen käytäntöihin hygieniasäädösten totetuttamisessa
Porvoon toimipiste
Hygieniaosaamistesti (hygieniapassi)
Uusintatentti
Suomi
Hygienia asioita tarkastellaan myös kansainväliesti toimivan yrityksen näkökulmasta
01.03.2021 - 01.03.2021
Hygieniatehtävä Omavalvontatehtävä Molemmat tehtävät tehdään ennakkotehtävinä; palautus viimeistään ma 1.3.2020 klo 12
04.01.2021 - 26.02.2021
Opintojakson lähiopetus ma 2.3.2020 klo 8.30 - 12.00, sisältää valmennuksen
hygieniaosaamistesi joko ma 2.3.2020 klo 15.00 tai to 4.3. klo 13-14
HUOM! Tentit pidetään Porvoo Kampuksella turvallisesti koronaohjeita ja rajoiutuksia noudattaen. Tenttitilaisuudessa on käytettävä kasvomaskia/hengityssuojainta.
Hygieniaosaamistodistuksen saaminen edellyttää osallistumista hygieniaosaamistestiin ja sen suorittamista hyväksytysti
Päivi Forsblom
15 - 30
Oppimistehtävät ja hygieniaosaamistesti
POMO Degree Programme in Tourism
0.00 op
0.00 op
H-5