•   Specialisation placement PLA6HA011-3015 16.01.2023-17.03.2023  10   (RR21SE) +-
    Osaamistavoitteet
    Työharjoittelun suoritettuaan opiskelija
    • Osaa erikoistumisalansa spesifejä työtehtäviä ja soveltaa opinnoissa oppimaansa erikoistumisalan toimintaympäristössä
    • Pystyy harjoittelukokemuksen perusteella tekemään opintoihinsa ja urasuunnitelmaansa liittyviä ratkaisuja
    • Hahmottaa, millaista osaamista erikoistumisalalla työllistyminen ja uralla eteneminen edellyttää
    • Tunnistaa kuuluvansa erikoistumisalansa ammattilaisten joukkoon
    • Osaa arvioida omaa ammatillista kehittymistään ja asettaa itselleen ammatillisia kehittymistavoitteita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Edellyttää joko erikoistumisalaopinnoilla tai muuten hankittuja valmiuksia erikoistumisalalla työskentelyyn.
    Sisältö
    • Harjoittelusuunnitelman laatiminen ja työharjoittelutavoitteiden laatiminen erikoistumisalaopinnot huomioon ottaen
    • Harjoittelupaikan hakeminen
    • Harjoittelun suorittaminen koulutuksen ja harjoittelupaikan ohjeiden mukaisesti
    • Harjoittelun raportointi käyttäen yhdessä sovittua raportoinnin tapaa

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Ryhmä
    • RR21SE
    Opettaja

    Pekka Soive

    Paikkoja

    1 - 40

    Koulutus

    RUOKAT Degree Programme in Culinary Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5